

Ozonas (O₃) yra vienas stipriausių oksidatorių, pasižymintis gebėjimu greitai reaguoti su organiniais ir neorganiniais teršalais. Įpurškus ozono į nuotekas, jis skaido sudėtingas organines molekules – baltymus, riebalus, kraujo likučius – į paprastesnes, biologiškai skaidžias medžiagas.
Tuo pačiu ozonas veikia kaip stipri dezinfekcinė priemonė, sunaikinanti bakterijas, virusus ir parazitus ląstelės lygiu.
Skirtingai nei chloras, ozonas nesudaro pavojingų šalutinių junginių, tokių kaip trihalometanai, todėl išvalytas vanduo yra švaresnis ir saugesnis aplinkai.
Guolin gaminami ozono generatoriai pritaikyti nuolatiniam darbui maisto ir mėsos pramonės objektuose, įskaitant skerdyklas, kur reikalaujamas aukštas higienos ir dezinfekcijos lygis.
Efektyvus organinių teršalų skaidymas
Ozonas oksiduoja riebalus, baltymus ir kraujo likučius, mažindamas BDS ir CHDS rodiklius bei užtikrindamas švaresnį išleidimą į aplinką.
Galinga dezinfekcija
Naikina bakterijas, virusus ir parazitus be papildomų cheminių dezinfekantų.
Kvapų kontrolė
Skaido kvapus sukeliančias medžiagas, pagerina darbo sąlygas ir mažina poveikį aplinkai.
Ekologiškas procesas
Po valymo ozonas suyra į deguonį, nepalikdamas toksiškų likučių.
Atitiktis reglamentams
Padeda įmonėms atitikti griežtus nuotekų išleidimo normatyvus ir išvengti aplinkosauginių baudų.
Kompaktiška sistema
Ozoniniai įrenginiai lengvai integruojami į esamas sistemas ir gali būti plečiami pagal poreikį.
Ozono technologija – tai tvarus žingsnis maisto pramonėje, padedantis sumažinti poveikį aplinkai ir atitikti vis griežtėjančius ES reglamentus.
Ji leidžia pakartotinai naudoti vandenį, mažina apkrovą valymo įrenginiams ir prisideda prie žiedinės ekonomikos tikslų įgyvendinimo.
Dėl šių savybių ozonas tampa patikimu sprendimu kiekvienai skerdyklai, siekiančiai aukštesnių sanitarijos ir aplinkosaugos standartų.
Kontaktai | Produktai | Sprendimai | Straipsniai